Laptopról hogyan lehet zenét másolni kazettára?
Szeretnék kicsit nosztalgiázni és kazettáról zenét hallgatni. Csak azt nem tudom, hogy hogyan tudnám a kedvenc régi zenéim egy üres kazira másolni a laptopomról.
Előre is köszönöm a hasznos segítséget.
Találtam egy ilyen terméket de nem tudom visszafele is működni-e.
A fent linkelt kütyü tíz forintot sem ér, nem hogy tízezret.
Találsz használtan kazettás magnót, decket ami tud felvenni, annak a Line-in bemenetére kötöd a laptop line-out kimenetét (nem a fülhallgatót!!!).
Vannak üres kazettáim és walkmanam is van.
Köszönöm szépen a segítségeket.
Olyan magnó kell neked, amin van Rec gomb, vagyis felvevős. Ahogy írták előttem a laptop hnagkimenetét kötöd össze a mezei magnóval, amin van felvétel gomb és ennyi. Hosszú folyamat lesz, mert analóg rendszer, végig kell játszani az összes számot. A helre figelj, mert, ha túl nagy, akkor torzítani, recsegni fog, ha kevés, akkor meg halk lesz és lesz súgás is. Erre a legmegfelelőbb eszköz egy deck, ami hasonló, mint egy asztali cd lejátszó, csak épp kazettát teszel bele. Ott van “kivezérlésjelző”, amivel betudod állítani a megfelelő jelszintet.
De ez nem lesz az igazi, mert a magnókazettára eredetileg analóg jelet másolnak, nem digitálisból konvertált analóg jelet, de ez csak szörszállhasogatás:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!