Milyen jó tv van 32 colos kijelzővel?

Figyelt kérdés
Nekem a legfontosabb,hogy szép legyen a képe és éles. Tv nézésre és játékokra használnám. (Ps) Nagyobb tv ebbe a szobába nem fér el a berendezések miatt..és sajnos nem tudom hogy milyet vegyek. Múltkor voltam egy pár üzletben de ezek a méretek alig voltak bekapcsolva és ami be volt az nem győzött meg.

2022. jún. 15. 22:04
 1/2 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én azt tapasztaltam, hogy a saját kategóriáján belül nincs lényegi különbség a márkák között, az ismertebb gyártók készülékei semmivel nem adnak jobb képet mint bármelyik ismeretlen gyártóé. Meghibásodás terén sem tudnék rámutatni erre, v arra nézegetve a panaszosok listáját. Hetekig jártam az üzleteket, sok készüléket megnéztem működés közben és mivel nem láttam különbséget úgy döntöttem a legolcsóbbat választom a kínálatból, TESLÁT vettem, egyenlőre jó választásnak tűnik. Ha meghibásodna, v kategóriát váltanék nem verném a fejem a falba a kidobott pénz miatt, tényleg aprópénzért vettem ráadásul akcióban. Hát, ezzel nem biztos, hogy sokat segítettem mindenkinek más elvárásai vannak az enyém kb annyi mint amit te is írtál.
2022. jún. 16. 04:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ott is jellemző, hogy kis méretben nincs prémium minőség. A komolyabb modellek kb. 50"-nél kezdődnek, nem gyártanak kisebbet. Talán érdemes lenne a 32"-es monitoroknál körülnézni.
2022. jún. 16. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!