Adott egy hordozható hangfal ami akkumulátoros, de viszont a hálózati töltő része le szakadt a panelről. Szeretnék segítséget kérni hogy hogyan tudom javítani vagy mit hova kellene kötni hogy tudjam használni? Amatőr vagyok a szerelésbe.
Itt csupa parafenomén válaszol, akik a pontos típust is azonnal megmondják, és a sérülést is látják a távolból, anélkül hogy valamelyik képmegosztóra éles! közeli! nagy felbontású! képeket tennél fel a sérülésről.
Amint ezeket pótolod, fognak születni értelmes válaszok is.
Addig is az én válaszom ez:
"mit hova kellene kötni hogy tudjam használni"
Úgy köss össze mindent ahogy eredetileg volt! :)
Értjük mit szeretnél, de te nem érted mi mit szeretnénk: több és pontosabb információt!
Menni fog?
Hát nem ment. :(
Pedig bíztam benned...
Kérdező, az IQ-tesztnél nem a negatív a jó eredmény...
Tehát: Mi a típusa a készülékednek. Rá van írva.
Csinálj több fényképet jól megvilágítva nagy felbontásban, normálisan fókuszáló telefonnal, és tedd fel egy képmegosztóra.
Ha ez nem megy, dobd el, és vegyél újat. Mert ha ennyit nem tudsz megtenni, megjavítani biztos nem fogod tudni.
Aztán lehet hogy jön majd valami vicces kárörvendő, akinek a tanácsa nyomán majd rákerül a trafó váltakozó feszültsége az akkura, és lőn tüzijáték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!