PC-hez csak VR szemüveg?
Figyelt kérdés
Látom hogy vannak ilyen 150-250 és stb ezerért VR szemüvegek kontrollerekkel meg stb, de van olyan opció valahol, hogy lehet csak szemüveget venni? Van egy gépem, hozzá kormány és pedál és szeretném kipróbálni, milyen lehet VR szemüveggel vezetgetni. Erre persze nem akarok ilyen sok pénzt kidobni.2022. jún. 11. 16:39
1/6 A kérdező kommentje:
Láttam olyanokat pl, amikt ilyen 15-20 ezerbe kerülnek, de azok Csak telefonokhoz vannak. Valami hasonló csak PC-hez, jó lenne.
2022. jún. 11. 16:39
3/6 A kérdező kommentje:
Értem, okés. Köszi azért :)
2022. jún. 11. 17:10
4/6 anonim válasza:
Amik a telefonokhoz vannak azok csak keretek amibe bele kell tenni a telefont és a telefon kijelzőjét nézed. Ezek azért olcsók, mert csak egy fejpánt, egy keres és két lencse.
Amiben kijelző is van az nem csoda, hogy q.drága.
Menj el egy bemutatóterembe és próbáld ki mielőtt vásárolsz. Lehet össze-vissza hányod magad miatta :D
5/6 anonim válasza:
#4 válaszához annyit hozzátennék, hogy a keretek nem csak a mobil kijelzőjét, hanem annak szenzorait is használják, így tudják, merre nézel. A PC-s headset-ekben a kijelzőn kívül még ezeket is meg kell fizetni.
Kérdező, tudsz bérelni VR headset-et, akár annyi időre is, hogy az alapján el tudd dönteni, megéri-e neked a dolog (pár perc egy bemutatóteremben nem biztos, hogy elég): [link]
6/6 A kérdező kommentje:
Félre értitek, már használtam VR-t, csak (ahogy írtam is) olyannal amihez volt ilyen kézben tartott cucc is, pl ezzel beat sabereztem, voltak mini játékok stb.. Tehát tudom hogy működik meg milyen meg stb, a kérdésem arra vonatkozott, hogy CSAK arra a célra hogy vezetnék pl euro truck simbe, van-e valami ilyen megoldás.
2022. jún. 12. 05:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!