Megéri azt a 20-25 ezer forint felárat az iPad 5?
Figyelt kérdés
Láttam hogy az iPad Air 2-ket árulják 50-55 ezerért, a sima 5-ösöket pedig 65-70-75 ezerért. Nekem már volt iPhone 6s Plusom A9-es procival, és szerintem tökre élvezhető teljesítménye volt. Igaz, hogy az A9-es chip nem sokkal gyorsabb az A8X-nél? Mert elvileg Air 2-t szeretnék venni (iPad mini 2-ről váltanék)2022. jún. 9. 18:35
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem. Nem gyorsabb, nem jobb. Gyakorlatilag ugyanat a két gép. Az iPad 5-t 2018 márciusáig gyártották, az Air 2 meg 2017 márciusáig, úgyhogy kb ennyi előnye van, hogy 1 évvel újabbat találhatsz.
2/3 A kérdező kommentje:
De amúgy viszonylag gyors az iPad Air 2 még? (Legalábbis gyorsabb mint egy mini 2?)
2022. jún. 9. 20:25
3/3 anonim válasza:
Nem gyors már. 2014es gépről beszélünk.
Viszont Youtubeozni, Netflixezni még lehet rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!