Legjobb fülhallgató?
Figyelt kérdés
Szempontok, legyen rohadt hangos, éjszaka tudjak vele aludni, tehát ne zsinóros legyen, mert azok pár hét után tönkremennek, és olyan formája legyen, hogyha oldalt fekszem, ne nyomja a dobhártyám, tehát tudjak vele aludni. Skullcandyt kétszer vettem, mindkettő 3 nap után tönkrement, és kényelmetlenek voltak. Ja és stabil legyen, tehát ne essen ki pl futás közben sem a fülemből. A fontossági sorrend egyezik azzal ahogy írtam a dolgokat. Ez alapján mit ajánlotok, a max 40ezer alatti kategóriában?2022. jún. 7. 14:18
1/3 anonim válasza:
Soundmagic PL30 PL80 ST80 (a C végűek mikrofonosak is)
Samsung Buds 2 vezetéknélküli
3/3 anonim válasza:
Beats PowerBeats Pro (nem esik ki a füledből, jó minőségű hang, nekem kényelmes, már többször aludtam el vele)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!