Ipad mini factory reset?

Figyelt kérdés
kaptunk egy első generációs ipad minit, az előző tulaj már régóta nem használja, nekünk is csak gyerekjáték lenne, de senki se emlékszik a belépési kódra, nincs itunes profil meg semmi, ami segítene visszaállítani. Megoldható egy teljes reset valahogy?
2022. jún. 5. 13:30
 1/8 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy nekem sose volt apple cuccom, így nem értek az alapokhoz sem, csak keresgéltem és itunes accountos kapcsolódást írt.
2022. jún. 5. 13:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom töltő sem volt hozzá :D
2022. jún. 5. 14:14
 3/8 A kérdező kommentje:
De az van, adatkábellel.
2022. jún. 5. 14:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként persze tudom mire célzol, és most a kérdés szempontjából tekinthetjük padon talált ipad-nek. Volt gazdájának már nem ér semmit, foglalkozni se akar vele, csak nekünk adta és gondoltam, hátha lehet életet lehelni bele anélkül, hogy meglenne a régi account/jelszó stb.
2022. jún. 5. 14:25
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen ios eszközök icloud alapján működnek, tehát ha nincs meg a jelszava, akkor nem tudsz vele semmit sem kezdeni.
2022. jún. 5. 14:52
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező is tudja hogy nem lehet, csak megkérdezte hátha lehet. :)
2022. jún. 5. 23:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Nm tudtam, hogy nem lehet, de akkor majd megkérem az ismerőst, hogy próbálja előkeríteni a itunes accountját, ha legközelebb arra járunk, az mondjuk nem lesz egyhamar.
2022. jún. 6. 08:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs bekapcsolva az iPad keresése funkció, akkor vissza lehet állítani, nem lesz iCloud Lock-os.
2022. jún. 6. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!