Wishről megéri e-book tokot rendelni? megbízható oldal?
Wish csak saját felelősségre.
Miért pont onnan akasz rendelni? Máshol nincs?
Dobj egy linket, mit találtál.
Wishről SEMMILYEN elektronikai eszközt nem szabad venni!
Ajánlom Youtube-on pl. SMOOREZ videóit
Ja bocsi, most nézem, hogy TOKOT szeretnél, és nem eBOOK-ot.
De ettől függetlenül inkább az Aliexpresst ajánlanám én is, az megbízhatóbb oldal.
A kindlekuckó is aliexpresses, csak duplaáron. (A legtöbb eladónál az, nem őket akarom leszólni.)
Nekem tőlük van olvasóm, korrekt kis magánvállalkozó, az első tokot is náluk vettem, mikor minőségi baja volt egy-két hónap után, azonnal cserélte... de attól még kínai, a csomagoláson még a matrica is rajta volt, ami ezt jelzi.
Úgyhogy én ezután szoktam át Alira, sokkal nagyobb a választék, mintában és stílusban is, és jóval olcsóbb. Az elején vettem 3-4 tokot, kitapasztaltam, hogy melyik tetszik (pl. a kéztámaszos nekem nem jött be, hiába volt gyönyörű a mintája és jó a minősége). Amit végül nem használtam, azt simán el tudtam adni neten úgy, hogy nem buktam rajta semmit, mert időközben felmentek az árak - és még így is jóval olcsóbban adtam el, mint az itthoniak, úgyhogy aki megvette is jól járt. :D
Igen, láttam hogy ott drágább, viszont ott azt írják 1 nap alatt megérkezik, alin meg július közepi szállítást írtak a tokokhoz, és fontos lenne, hogy legkésőbb július első hetéig megérkezzen, úgyhogy végül ezért onnan veszek
De alin tényleg nagyobb a választék
2 rendelésből:
Első hibás termék (az a makk, hogy értek szereléshez).
Második alkalom: inkorrektség, a csomagot meg se kaptam.
A visszautalást még várom... Ja és levontak 20%-ot, mert nem vettem át, holott átvételhez való QR kód és értesítőt nem küldtek... A csomagnak nyoma sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!