Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van egy samsung lcd tvm,sajnos...

Joel1969 kérdése:

Van egy samsung lcd tvm,sajnos elálitottam service módban,már a stand by sem világit,mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés

#samsung tv service mód
2022. jún. 2. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerviz.
2022. jún. 2. 17:46
 2/4 anonim ***** válasza:

"mit lehet ilyenkor csinálni?"

Káromkodni, meg szidni magad, hogy miért turkáltál a service módban?

"Hogy lehettem ilyen hülye..." Így kell kezdeni.

Folytathatod azzal, hogy "Miért nem írtam fel a gyakorir a tv pontos típusát? Így nem tudnak szerencsétlenek válaszolni, csak találgatni"

És még: "Azt is felírhatnám a gyakorira, hogy pontosan mit állítgattam a service menüben, de minek... had találgassanak"

2022. jún. 2. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:

A szerviz menüben állítgatni hozzáértés nélkül olyan, mintha agysebészt játszanál egy szikével valakinek a fejében. Simán hazavághatod a készüléket olyan módon, hogy azt neked még egyszer nem javítja meg senki.

Nyilván egy másik alaplap segíthet, de nem mindig éri meg ha összeszámolod az anyag és munkadíj költséget.

Nekem van egy kapcsolatom angliában, onnan kapok tesztelt alkatrészeket, és még így is előfordulnak olyan esetek, amikor megegyező azonosító adatok mellett sem kompatibilisek az elemei.

2022. jún. 2. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
még van remény, csak egy l veszett el az elállításból.
2022. jún. 3. 02:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!