Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox One X erősebb valóban...

Xbox One X erősebb valóban mint a fat és az S?

Figyelt kérdés

2022. jún. 1. 09:08
A kérdező szavazást indított:
Erősebb
Egyáltalán nem
6 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
58%
Ez most komoly kérdés?
2022. jún. 1. 09:31
 2/14 A kérdező kommentje:
Mintha Nem?
2022. jún. 1. 10:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsit utánaolvasnál a témának , vagy használnád a keresőt, akkor egyből kidobná, hogy az X, jóval erősebb mint a fat vagy az S, mivel az X pl már 4K-t is tud, mig az elődjei nem. Nem véletélenül kerül(t) jóval többe. A Fat és az S között is van 7% az S javára, Az X meg erre még 30%-ot ver.
2022. jún. 1. 13:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Ezt én értem. De a Gyakori kérdések nem arra van hogy kérdezzünk?? Úgy egyébként?
2022. jún. 3. 11:36
 5/14 anonim ***** válasza:

De igen arra van, ha a google nem dobna ki egy csomó cikket ami akkor íródott mikor kijött az X, és méltatták, hogy erősebb a PS4 pro-nál is.

Kicsit a helyedben elszégyelném magamat, egyrészt a röhelyes kérdés miatt, másrészt, hogy annyira érdekel a dolog, hogy 2 nap után jössz vissza morogni. Harmadrészt, hogy morgás helyett inkább megköszönnéd, hogy valaki kiguglizta neked,ami amúgy hamarabb megvolt minthogy megírtad a kérdést.

2022. jún. 3. 15:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Te gugliztál?
2022. jún. 3. 16:08
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen.
2022. jún. 3. 16:11
 8/14 anonim ***** válasza:
De csak a százalékok miatt, mert 47 éves apaként meg én is tudtam, hogy ezek közül az X a legerősebb.
2022. jún. 3. 16:13
 9/14 A kérdező kommentje:
2nap alatt nem értem rá feljönni. De igazad van...
2022. jún. 3. 16:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Valamennyire meg tudom érteni a kérdezőt, van már annyi Xbox és annyi megnevezés, hogy ha nem lenne Xboxom, lehet én se tudnám.

Kérdésre a válasz:

Erősebb az One X, DE ugyanaz a generáció!

Szóval ha a One-ra már nem adnak ki egy játékot, akkor az One X-en is felejtős.

Fáj kimondanom - leírnom - de akkor már jobb választás egy Series S, még ha amúgy gyengébb is mint az One X.

Ma már csak Series konzolt éri meg vásárolni.

2022. jún. 4. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!