Silye Dávid kérdése:
Milyen laptopot vásároljak,aminek a merevlemez,és a memória mérete elbír négy játékot?
Figyelt kérdés
Mert a mostaninak 3,91-es a teljes memóriája.Gyakran lefagy,megszakad a kapcsolat.Hamar túlmelegszik a gép.2022. máj. 29. 16:48
11/14 anonim válasza:
Én kipróbáltam egy ilyet a 8 éves gépemen, elfuttatta, valahogy de elég nagy proci meg memória teljesítmény mellett. Szerintem a GTA V nem zabálja ennyire a számítógépet mint ez a böngészős szar. Gondolom az erőforráskezelése valami botrány.
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy egy pasztázás,meg egy tisztítás elég volna a túlmelegedés ellen.Ha nem is működne úgy mint az új,de bírná még pár évig.
2022. jún. 5. 11:09
13/14 anonim válasza:
Én ezem a konfigon próbáltam ki.
Pentium G3240
8GB ram
R7 260x 1gb vram
Elég nyögvenyelősen, meg magas teljesítmény mellett, de elvitte a játékot.
14/14 A kérdező kommentje:
A túlmelegedés ellen elég volna egy hűtő ventilátor?Mert egy szervízes csóka nem ajánlotta.Azzal magyarázta,hogy még jobban visszafolytja a levegő áramlását.
2022. jún. 6. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!