Miert nem működik az autórádiómon a lejátszás? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Régi típúsú sima autórádióm van. Usb pendrive-ról szólnak a zenék rajta. Ma elmentem valahova, még működött. Utána rá pár órára, hogy újra beszálltam, csak azt írta ki angolul hogy "beolvasás"... nem töltötte be a zenéket. Kihúztam tobbszor is a pendrive-ot, és visszadugtam. Akkor se... mi lehet a baj? Tehát a radio mukodik, a pendrive-ot felhoztam es laptopon lejatsza a zeneket. Akkor miert nem tölti be az autóban? Fontos lenne, help!2022. máj. 28. 23:37
1/3 A kérdező kommentje:
Meg hát eddig jó volt, most meg egyszercsak nem. Nemtudok zene nelkul vezetni :(
2022. máj. 28. 23:39
2/3 anonim válasza:
Egy másik pendriver formázz ExFAT-ra és tedd át a zenékez és nézd meg lejátsza-?
3/3 anonim válasza:
Tipikus jelenség. Mikor elromik valami, előtte még jó, utána már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!