Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox Series S a Faming Simulát...

Normen01 kérdése:

Xbox Series S a Faming Simulátor22 miért akad?!! teljesen játszhatatlan

Figyelt kérdés

2022. máj. 28. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
56%
Általában nincs meg a szükséges sávszélesség, lassú a net.
2022. máj. 28. 21:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Most mértem meg késleltetés: 18 msec.

letöltés: 237.73 Mbit/s

feltöltés: 20.88 Mbit/s

ez lassú lenne?

2022. máj. 29. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
Az
2022. máj. 30. 06:19
 4/4 anonim ***** válasza:
55%

A Troll az szerintem trollkodik téged.

Ha nem streameled a játékot akkor semmi köze hozzá, hogy akad-e. Beírtam a keresőbe a játékot és ezt a videót dobta ki: https://www.youtube.com/watch?v=ldD-6tFLH6M

Itt is említik, hogy rosszul fut és a kommentekben is olvasható, hogy Series Xen is ez a helyzet (még ha kevésbé is). Egyértelmű, hogy a fejlesztők elrontottak valamit. Ami aggasztó, hogy ez már egy sok hónapos videó és ezek szerint nem jött hozzá frissítés azóta sem ami valószínűleg azt jelenti, hogy nem is fog.

Az egyetlen ami esetleg segíthet valamit (legalábbis a kommentelők között van akinek jobb és van akinek rosszabb a teljesítmény) az az, hogy ne használd a Quick Resume funkciót (azonnal elindítja a játékot ott ahol abbahagytad, okozhat bugokat némely játékokban). Ezt nem tudod kikapcsolni csak úgy, hogy ha minden alkalommal amikor befejezed a játékot aznapra akkor

1, Rámész az ikonjára az Xbox home főmenüben vagy az Xbox gombos gyorsmenüben

2, Megnyomod a három vonalas kis gombot középen a kontrolleren

3, A felugró menüben lemész legalulra és a kilépésre nyomsz egy At

Ilyenkor a játék teljesen leáll és majd teljesen újraindul legközelebb ha elindítod.

2022. máj. 30. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!