Konzolhoz mindenképp kell venni egy TV-t? Milyet ajánlotok?
Szóval, az a nagy helyzet, hogy vennék egy PS4-et, de elakadtam annál, hogy monitort vagy egy TV-t vegyek-e. Ha monitort is vennék, nyilván egy gamer monitort vennék:D de van aki azt mondja, hogy ha lehet, akkor mindenképp TV kellene a konzol mellé
Ti mit mondtok? Esetleg tudnátok javasolni, hogy milyen TV-t vagy monitort vegyek, ami nincs is horror áron?😅
Előre is köszi!
A gamer monitor, és nagy tv is horror áron lesz sajnos, főleg a jelenlegi árakkal.
Azt kellene tudni, hogy skill orientált fps multikkal akarsz játszani (oda kell a gyors képfrissítést stb) vagy csak ritkán multizol, és akkor is csak pl gta, forza ilyesmi címekkel játszol.
Nekem egy Samsung S24D300H-m van.
Egyszer próbáltam tv-n játszani, de nagyon nem tetszett. Túl nagy a képernyő, és nem tudtam az egészre koncentrálni, mert a képernyő szélein már nem volt annyira a szemem fókusza.
Semmi értelme sincs "gamer" monitort játszani. A PS4 játékok túlnyomó többsége fix 30 FPS-en fut, egy kis részük pedig 60-on. 60 Hz-et meg bármelyik olcsóbb monitor tud produkálni.
A TV vagy monitor kérdést pedig az fogja eldönteni, hogy te hogy szeretnél játszani. Egy kanapén/fotelben ülve és egy 2 méterre lévő tévét nézni, vagy egy asztalnál ülve egy székben.
Egyébként monitor esetén sem kell külön hangszórókat venned, van a kontrolleren egy jack csatlakozó, bármilyen fülest rádughatsz, ha neked ez megfelelő.
4
jogos, el is felejtettem hogy a ps4 ilyen kevés fps számon pörög
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!