Thomson TV ma azt csinálja,hogy pár perc működés után el megy a kép,de a hang van. Mehetek új TV t venni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 26. 07:30
11/12 anonim válasza:
RE:10# Irigyeljük a tapasztalatod a TV javíttatás terén. Sajnos mi csak javítjuk a készülékeket, és nem tudjuk olyan pontosan diagnosztizálni látatlanban, mint te.
12/12 gabesz147 válasza:
RE:#11:
Félreértettél, én nem vagyok szerelő, csak nálam így történt, hogy pár szerelőt "megfuttattam" telefonon, miután csattant egyet a TV és utána se kép se hang. (A készenléti led se égett.) Mind a tápegységet mondta, a kiválasztott kollégátok 25-ért elvitte, visszahozta, felhozta, kipróbáltuk, ok. Kerületen belül.
Meg voltam vele elégedve.
De ez elég tipikus hiba, azért lehet, hogy így megmondták.
A kérdezőnek is először kérdezést javasoltam, ha kell, kiszállás, árajánlat, ennyi.
Ha megoldható, bevinni, megnézetni, talán az olcsóbb.
Aztán eldönti, neki, megéri-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!