Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek a Nintendo...

Mi a véleményetek a Nintendo Wiiről?

Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 12:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

480p ):

Legalább 720P lehetett volna!

2010. szept. 18. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:
A Wii a valaha volt legjobb konzol amit láttam!Élménye fantasztikus, és ha egy-két barátod ott van, a kedved maximumra képes feldobni.Ha van alkalmad Wii konzolt venni, ne várj, vedd meg:) Ha a Wii-t választod, egy új játékvilág tárul eléd!
2010. szept. 18. 13:28
 3/12 A kérdező kommentje:

13:28 as

Köszönöm engem nagyon meggyöztél van is rá pénzem most hála Istennek! Szóval köszönöm ha tudsz még írj rolla hogy milyen,mert sokat gondolkodtam rólla hogy vegyek egy ilyen konzolt:)

2010. szept. 18. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:

Forradalmi konzol volt mikor megjelent! Most próbálja mindenki leutánozni (XBOX360 - Kinect, PS3 - Move)...

MediaMarkt-ban 1 hónapig voltam előjelentkezve a listán hogy hozzájussak az első között amikor megjelent Magyarországon! Azóta is rengeteget játszottunk a haverokkal, mindenkinek bejött! Már az eredeti sport játékok is állatok, de számos állat jó game kijött rá azóta! A Rayman Raving Rabbids sorozatot mindenképp ajánlom! Az ÖSSZES részét! Áthívod a társaságot és oltári szórakozás lesz mindenkinek!

2010. szept. 19. 06:57
 5/12 anonim ***** válasza:
13:28-as vagyok: rengeteg hihetetlen jó játék van, és például a WiiFit jó fitnesz edzéseket ad számodra.Kapsz hozzá egy "szőnyeget" amelyre rá kell állni, és ezzel érzékeli, hogy Te pontosan azokat a fitnesz edzéseket csinálod.Én kipróbáltam, és hihetetlen de igaz, aznap már rendkívül jól éreztem azután, hogy játszottam úgy 2 órát a WiiFit-neszen.Barátomnál is van Wii, ő nála meg kipróbáltuk a Call of Duty 4 (híres akciójáték, ha netán nem tudnád) és hihetetlen irányítása van.Például ha valakit a játékba le akarnák ütni, a kezünkkel teljesen úgy kell csinálni, mintha tényleg ütnénk, és a játék abban a másodpercben elvégzi a mozdulatodat.A Wii-n akár leveleket is küldhetsz más Wii barátodnak(ha van).Online is játszhatsz más játékosokkal:)
2010. szept. 19. 08:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Állítólag jó kis gép, főleg társaságoknak - ez tényleg egy nagyon ötletes újítás volt a Nintendotól.

Azért én maradok a PS2-nél. ;)

2010. szept. 19. 11:38
 7/12 A kérdező kommentje:

Nagyon meggyőztetek, most fogok venni szombaton 1 wii konzolt köszönök mindent még egyszer:)

Természetesen

2010. szept. 22. 18:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nem rég vettem egy Wii-t nagyon jó megéri netezni is jó vele hihetetlen a játékélménye eddig ps2-öm volt most a Wiin tolom imádom soha nem válok megtőle.

Vedd meg nagyon jó!

2010. dec. 30. 19:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Ez még engem is meggyőzött ;)))
2011. jan. 4. 19:13
 10/12 anonim válasza:
Nekm is van fekete de most már az X-box 360 jobb én olyat akarok amúgy a Wii tök jó csak mindig akadájoz a távirányító,mert ezen nem kamera van hanem érzékelő és a távírányítót érzékeli. Viszont az X-boxnak kamerája van, így nem kell hozzá semmi az égvilágon :)
2011. máj. 6. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!