Mi kell még egy konzolhoz?
Öcsémmel gondoltuk, veszünk egy PS4-et, játékokkal, meg mindennel.
Ugye kell minimum 2 kontroller, monitor vagy TV(?), meg esetleg egy VR szemüveg. Ennyi és kész?
Bocsanat, ha nagyon hülye kérdés, de tényleg nem tudom😅
Nem mindegyik kontroller cerkaelemes.
Gondolom a konzolt használtan veszitek. Nézzétek meg, hogy tápkábel és HDMI kábel van-e hozzá, ha nincs, akkor azt is kell venni.
Én tv-t javasolnék, valami jó nagyot.
Ha nem a tv kicsi hangszóróin keresztül akarjátok hallgatni a játékot, akkor valami hangfal sem ártana.
Vagy fülesek, mikrofonnal.
#1 Azaz Xbox.
Kell egyszer egy tápkábel a PS-hez ami egy 2 Pines sima tápkábel. Kell egyszer egy MicroUSB kábel ami a kontrollert csatlakoztatja a géphez, ha tölteni kell. (Akkumulátor van benne.) Kell egy HDMI kábel amivel a tévéhez csatlakoztatod. (ezek jó esetben a konzolcsomag részét képezik.)
Nyilván kell hozzá egy megjelenítésre alkalmas eszköz is amin nem ár, ha van hangszóró.
Köszi mindenkinek😄
A TV-t majd valahogy megoldjuk akkor, mivel én inkább egy jobb monitorra gondoltam (hely miatt is és a pénz miatt is:D), de akkor lehet, hogy egy TV-t veszünk, ha az jobb
Köszi mégegyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!