Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kiégett a ps2-m mitől lehet...

Kiégett a ps2-m mitől lehet ez a hiba?

Figyelt kérdés
Sziasztok,szeretnék egy kis segítséget kérni Körülbelül 2 hónapja vettem egy ps2 ki is chipeltettem egy ps szaküzletben.Most egy hete hogy vissza kellet vinnem oda szervizelni mert nem kapcsolt be.Mikor visszamentem érte azt a választ kaptam hogy belül teljesen kiégett(mint amit a villám csapott ki) és nem lehet megcsinálni.Persze semmi ilyen nem érte,az áramkörrel pedig nincs gond.Azt szeretném megtudni hogy ez a kiégés lehet e a chipelés hibája?
2010. szept. 18. 10:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen lehet csak üzlet próbálja elkerülni hogy adjanak egy új PS2-t mert gondolom garanciás!Milyen chip van benne és hol vetted?
2010. szept. 18. 12:32
 2/4 A kérdező kommentje:
A ps-t egy áruházban vettem és egy szaküzletben chippelték ki nekem ahol vállaltak 4 hónap garanciát rá.De nem tudok az üzlettel se mit csinálni,nem állhatok nekik mivel ők elvileg "nem csinálnak ilyet".Jelenteni ugye nem tudom mert abból nekem is bajom származhatna.
2010. szept. 18. 17:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja a chippet pedig nem tudom milyen van benne
2010. szept. 18. 17:53
 4/4 anonim válasza:
Nagyon gyanús hogy a chip a hibája. Hasonló történetről már hallottam és ott is kichippeltetve volt.
2010. szept. 22. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!