Mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés
A laptop kijelző régóta nem megy, kb 2 éve, vga output-ról használtam eddig, szokásos használat le állítás, majd ma bekapcsolás után úgy tükrözi a képet mintha az adott monitor amire tükröz belenne törve és rossz lenne a monitorban a szín, szín foltos és pixeles, darabos, az asztalon a mappák a legnagyobbak kb, szóval ha a videókártya amiről ment a laptop kijelző az száz százalék hogy tönkre ment, mert a laptop kijelző jó, de akkor most már az alaplapi videó is tönkre mehetett, vagy nem tudom, hátha itt valaki tudja mi a probléma.

2022. máj. 22. 16:12
 1/2 A kérdező kommentje:
Újra megnèztem hogy megjavult e már, most már besem kapcsol :) szét szedtem portalan, nem volt hajtogatva a kojelző, nem tudom mit mondhatnèk, túlságosan is megvigyâzott darab. Fogalmam sincs mulehet vele, minden a helyén, minden működik, kivéve a képet, meg ugye most már elsem indul. Aksi jó 2/3 órát bír, ramok jók, 2x4 GB, videocard asszem 4gb, csak filmezêsre és zene hallgatásra volt használva, tárhely 260gb, foglalt rajta talán 40gb. Semmi felesleges dolog nincs rajta, sem vírus, egészséges állapotban volt kivéve ezt a két napot, amikoris ugye rosszulett a semmitől.
2022. máj. 22. 16:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Hm szét vertem 🙆‍♂️
2022. máj. 26. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!