Létezik -e az, és hogy?

Figyelt kérdés

Van egy Hp Photosmart 7660 -as nyomtatóm csak usb kábel van hozzá és 220v-as nincs de én ígyis be szeretném indítani.

Ilyen kábel kéne: [link] De nincs és ezt megtudnám úgy oldani hogy én csinálok eggyet? Nekem ilyenem van: [link]

És ebből tudnék készíteni eggyet vagy egy usb -ből?

2010. szept. 17. 20:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a Vaterás cuccot nem hírdetésnek szántam hanem azthittem csak képet fog beilleszteni
2010. szept. 17. 20:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Itt egy amerikai tápegység van ami 110 voltos.A nyomtatóhoz kell tápegység nem? Olyat még nem láttam amibe belevezeted a 220-at és megy.
2010. szept. 17. 21:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Se csatlakozód nincs hozzá, se tápegységed, se megfelelő elektronikai hátérképzettséged. Tehát nem, nem tudsz csinálni. Ilyennek én se állnék neki, max pár ezer forint lehet.
2010. szept. 18. 11:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Ok. Rendben, köszönöm!
2010. szept. 18. 14:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!