JBL Xtreme 3 csak a saját töltőjéről tölthető?
Figyelt kérdés
Elutaztam és otthon felejtettem a töltőjét. Rádugtam a telefonom töltőjére, de csak azt jelzi, hogy töltődik viszont nem emelkedik a töltöttségi szintje 2 órája. A gyári hozzá tartozó töltővel ennyi idő alatt kb. 0%-ról 90%-ra fel szokta pumpálni energiával.2022. máj. 11. 13:00
1/1 anonim válasza:
Elméletileg töltenie kéne, csak lassabban, mert ahogy nézem, az ő töltője gyorstöltő (A narancssárga usb-c csatiból ítélve.), a tiéd meg ezek szerint gondolom nem. Vagy csak nem olyan pontos a hangszóró töltöttség visszajelzője, de tölt lassan. Milyen a telód töltője?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!