Megjelent az apple ma chip jé.Szerintetek érdemes beszerezni egyet?

Figyelt kérdés
Windows on nőttem fel pc majd laptop na meg a pc játékok azokat mindig szerettem.Sajnos a laptopok fölött viszonylag hamar eljár az idő.Kaptam egy 7 és iPhone t hát nem nyűgözött rengeteg a macera vele túl komplikált S kevés a szoftver hozzá Windows hoz millió program van és tény, hogy fejlesztik a 98 meg xp hét képest sokkal stabilabb nak tünnek az ujjak.Tény, hogy az Intel elég szerényen fejleszti a chipeket.

2022. máj. 9. 20:24
 1/10 anonim ***** válasza:
64%

Egy M1 chipet nem tudsz csak úgy beletenni bármelyik alaplapba...

De ha egy Mac-et szeretnél venni, akkor azt mondom érdemes.

Én is windowsal kezdtem, még a 3.1-essel. :D

2022. máj. 9. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Külön csak az Intel és az AMD forgalmaz processzorokat, azok közül is csak az asztali változatokat. Tehát az Apple nem árul külön M1 processzort (amúgy is gondolom több százezerbe kerülne), csak géppel együtt, de nem is érnél vele semmit, mert nem futna rajta a Windows, más architektúra. Létezik ugyan Windows hasonlóra (Qualcomm Snapdragon), de az ilyen gépek nagyon drágák, és állítólag messze nem hozzák az elvárt sebességet, nem beszélve arról, hogy normál Windows programok ezeken sem futnak, csak azok, amiket az áruházból töltesz le.
2022. máj. 10. 07:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon drága szerintem az apple.Nem tudom eldönteni,hogy szükségem vane nekem arra.Van rajta 2 thunderbolt S egy Jack csatlakozó nem valami sok.Szoktam filmeket letölteni néha az ncorerol mondjuk már rég nem töltöttem, az appleön ezt nem lehet.
2022. máj. 10. 14:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon dicsőitik az ma ét.Az Intel t nem nehéz lenyomni.
2022. máj. 10. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
És mi a kérdésed?
2022. máj. 10. 14:57
 6/10 A kérdező kommentje:
Megrendeltem a Windows is lapítotjo az nekem.
2022. máj. 10. 18:20
 7/10 anonim ***** válasza:
57%
Lapítotjo?
2022. máj. 10. 18:46
 8/10 anonim ***** válasza:
69%
Egészségedre
2022. máj. 10. 18:52
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Valaki hívjon hozzá mentőt. Szeritem agyvérzése van.
2022. máj. 10. 20:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Laptop jó nekem.
2022. máj. 11. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!