Az lehetséges hogy HDMI kábellel összekötöm a gépem egy tv-vel. A tv a második monitor. A Barátnőm azon filmet néz én meg a monitoron játszom?
Marmint ugyanarrol a geprol nez filmet mint ahol te jatszol? Az nem fog menni, mert a jatek teljes kepernyosre kapcsolja magat, a masik monitor letiltodik. Tehat nem fogod tudni elinditani a filmet a masikon es szinten teljes kepernyore allitani.
Ha mindket programot (jatek es video) lehet ablakban futtatni, akkor lehet 2 kepernyon 2 kulonbozo tartalom.
Köszi!
És ha ablakos módban megy a játék?
Ok! Elsiklottam felette.
Köszi!
Ha mai(vagy az elmúlt pár évben gyártott) okostévéről van szó, mindegyikben benne van gyárilag a Netflix (az HBO Max az nem feltétlenül,mert az HBO Go-ból HBO Max-szé válással egy halom régebbi, amúgy okos televíziót kizártak - ezen volt egy óriási népharag az érintettek körében, de amennyire tudom, ettől még kizártak egy rakás, egy halom régebbi okostelevíziót...).
Én úgy oldanám meg, hogy párod nézze a tévén a filmet a tévé appjáról (alkalmazásáról, applikációjáról), te pedig játssz a gépen.
Veszel egy pendrive-ot és rárakod a filmet.
A párod a TV-n nézi, te pedig ettől függetlenül játszol a gépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!