Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért mozgásérzékel a rádióm? ><

Miért mozgásérzékel a rádióm? ><

Figyelt kérdés
Eddig még egyáltalán nem érzékelt mozgást a rádió. De amint elmegyek előtte, abban a pillanatban bekapcsol, majd újra elmegyek mellette, és lekapcsol. Miért van ez? Egyébként a rádió nem tud mozgást érzékelni. Lehet hogy köze van ennek a két szellemidézéshez augusztus20-ról, meg 21-edikéről?
2010. szept. 17. 10:35
1 2
 1/13 Jovanny ***** válasza:
100%
Ez inkább egy másik témába illene, ha tényleg szellemekre gondolsz. Poénnak meg elég sz@r.
2010. szept. 17. 10:51
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, szerintem a szellemidézéshez van köze, ez nagyon gyakori jelenség . ^_^
2010. szept. 17. 10:52
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem poén>< Fel akarom oda is tenni de fél óránként lehet feltenni új kérdést><

Itt frászolok. ><

2010. szept. 17. 10:54
 4/13 Jovanny ***** válasza:
100%
Jajj, nemár! Azért az ablakon ne ugorj ki, ha a hangok azt mondják. :S Húzd ki azt a szuerencsétlen rádiót, és NE NÉZZ TÖBB HORRORFILMET!!
2010. szept. 17. 11:02
 5/13 anonim ***** válasza:

de ha kihuzod és akkor is bekapcsol akkor kezhetsz parázni :D

egyébként minek kellett szellemet idézni? buta és felelőtlen dolog.

2010. szept. 17. 12:34
 6/13 anonim ***** válasza:
^_^ szellemidézés , és történt valami szokatlan közbe? megjelent egy szellem vagy valami?
2010. szept. 17. 12:42
 7/13 A kérdező kommentje:

Már egy csomószor kihúztam, sőt, megállapítottam, hogy hol érzékeli a mozgást xD De ugyanúgy kapcsolgat :S De mondjuk amikor teljesen elfelejtkeztem róla, (mentem facebook-ozni xD) akkor nem csinált semmit. O_O

Áh nem volt semmi különös, avagy hajnali négykor ki figyel már ilyenekre?

2010. szept. 17. 12:54
 8/13 A kérdező kommentje:
Ja, éés nem szoktam horrort nézni ^_^
2010. szept. 17. 12:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Add ide azt a rádiót, kicibálom belőle azt a fránya szellemet!:) Vagy öltözz be haloween-i ruhába, és úgy menj el előtte, tuti elrepül:D(elmenni nem tudom gondolom nincs lábuk:d)
2010. szept. 17. 15:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Elektromágneses térben élünk, mindenfelől érkeznek rádióhullámok, és sok mindenről verődnek vissza, mint pl a te testedről is.

A rádió érzékeli a mágneses tér változását amit az adótorony kelt, és ez alapján alakítja vissza a rádiófrekvenciát hallható hanghullámmá. (demodulál)

mint az előbb is írtam, a hullámok terjedési rendkívül sok környezeti tárgy módosítja, továbbá további rádióadók, és elektromos készülékek is gerjesztenek maguk körül mágneses teret, így keletkeznek a zajok. Vagyis a sistergés a rádióban-TVben.

A te tested úgy viselkedik, mint egy terelő antenna. Amikor a rádióhoz közelebb mész, a szórt kapacitásod reflektálja a rádió antennájára a rólad lepattanó hullámokat, és a rádió veszi a zajt.

HA egy alacsonyabb sávú adóra kapcsolsz, akkor a jelenség meg is szűnhet, mert a frekvencia nagyságával arányos a tereptárgyak szórt kapacitásának a nagysága.

hogy egy ésszerű fizikai választ is kapj a sok szellemőrült mellett.

2010. szept. 17. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!