Ha egy LCD tévében van DVB-C tuner, ami a kábeltévézéshez való, akkor nem is kell set-top boxot venni?
Figyelt kérdés
A set-top box ugye analóg jelből csinál digitálisat. Ha a tévé fel van vértezve DVB-C-vel, akkor az ugyanazt csinálja, vagy a set-top box fel is erősíti a jelet? Plusz 5.1-es hangot is csak az tud csinálni...?2008. dec. 18. 15:39
1/4 anonim válasza:
Ugyan azt tudja, csak PL: UPC kártya kell a készülékbe, amit a TV-be nem tudsz betenni!
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát ha ilyen tévével van dolgunk, akkor ahhoz nem kell set-top a digitális tévézéshez? Vagy ha kell, akkor mi értelme a dvb-c-nek?
2008. dec. 19. 01:18
3/4 anonim válasza:
vagy buherált szoftvert tesz fel és beírja a digtv kódjait ^^
de lehet csak ingyeneset akar venni vele, ezt nem írta. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok annyira jártas a témában, ezért kérdeztem csak. Úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy mire jó a dvb-c? Mert a c a kábelre utal és nekünk kábeltévé van bekötve.
Tehát hogy ettől függetlenül elő kell-e rendelni a set-top boxra, vagy ez arra szolgál, hogy átalakítsa az analóg jelet digitálissá? Gondolom nem...
2008. dec. 22. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!