Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jó vezeték nélküli fülhallgató...

Jó vezeték nélküli fülhallgató 35.000. Ft-ig?

Figyelt kérdés
Olyat keresek ami jól szól és nem olyan nagy, mert pici a fülem, és lehetőleg ne fülkampós legyen
2022. máj. 4. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Én is keresek, csak nem adnék ki annyit érte, inkább a harmadát (esetleg felét?) és vezetékes is több, mint tökéletes nekem. Ha találnék, ami szólna is.... nem pedig úgy, mint a Sokol rádió.

De lehet nekem mission impossible és majd nekem is többért kéne vennem, szóval írtam követni a posztot, meg ha tudok valamit, később könnyen megtalálom, hogy ide írjak

2022. máj. 5. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
ui.: egyik-másik JBL-ről hallottam jót is, kérdés, hogy mennyire igaz, amellett, hogy hallottam soknál, hogy hamar elbszódtak
2022. máj. 5. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:

ui2.: Sony-kat is érdemes nézni

és a Móricz felé van egy hangszer és hangtechnika bolt és szerviz (ha még megvan), ahol értenek is hozzá (nemcsak be van téve valami random ember a pult mögé) és lehet ott érdemes érdeklődni

2022. máj. 5. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Innen kell válogatni:

[link]

2022. máj. 5. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!