Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tévét milyen időnként szokás...

Tévét milyen időnként szokás lecserélni?

Figyelt kérdés

Csak akkor ha rosz?

Az én LG okos tévém már kb 2016 óta megvan, teljesen jól működik 110 centis. Le szokták cserélni az ilyet? Gondolkodom hogy vegyek e nagyobbat. Vagy fölösleges? Mondjuk hogy át állt a hbogo HBO maxra így már nem elérhető a tévémen ez a HBO max, azt írja hogy ezen a készüléken nem használhatom, már csak ezért is vennék ha vennék egy korszerűbb tévét.

2022. máj. 4. 13:10
1 2
 11/15 Morzsi007 ***** válasza:
Mi egy HD képes (nem FHD) plazma tv-t használtunk 2021-ig, ami csak mp3-at játszott le. Kb 3-4 évvel ezelőtt vettem hozzá apple tv-t, amivel használtuk és a mostanit is ezzel használjuk, ami már egy FHD tv. Nem akartuk lecserélni a plazmát, pedig 10 éves elmúlt, mert megfelelt, nem volt vele gond, csak közben hozzánk került ez a FHD “újabb” tv és ezt nézik a gyerekek, kicsit nagyobb is. Nem az anyagiak miatt, de különösebben engem nem érdekel egy új TV, lehet azért mert van egy kivetítő is, amin Filmeket nézünk és játszunk.
2022. máj. 4. 14:54
 12/15 anonim ***** válasza:
Max akkor cserélek egy műszaki cikket ha bedöglik, mert amúgy nemigazán éri meg javítatni gariidőn túl. Ismerősnek elment a háttérvilágítás, és a szerelő 80 ezerrel húzta le. Ilyen szervizárak mellett meg inkább vesz az ember újat. Pláne ha 10 év körüli, akkor bennem már fel sem merül a javítás, hacsak magam meg nem tudom csinálni, és most nem a TV-re értem, hanem egyszerűbb műszaki eszközökre.
2022. máj. 5. 01:04
 13/15 Salx Narval ***** válasza:
82%
Nem hinném, hogy ez szokás kérdése lenne.:D Úgy látom a többség akkor cseréli le a készülékeit ha nagyon elavultak, v ha elromlanak. Működő készüléket én sem szívesen cserélek le mert valamiféle "érzelmi kötődés" alakul ki nálam idővel a cuccaim iránt.:D Kisebbfajta házi múzeumom van kiöregedett de működő berendezésekből, könnyebben váltok új készülékekre ha nem kell eldobnom a régit.:D Amúgy ezeket a készülékeket időnként használom is és néha jó szolgálatot tesznek ha valami hirtelen elromlik.
2022. máj. 5. 03:14
 14/15 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk itthon 2 Samsung FHD LED tv van, az egyik 7 éves Smart, a másik 6 éves sima tv, egyiknek sincs semmi baja, ugyanolyan tökéletesen működnek, mint újkorukban! A sima 720p-ben, a Smart 1080p-ben fogja tökéletesen a HD-csatornákat, PS4 képét is szépen mutatják, és bár nem vagyunk maradiak, de csupán divatból hülyeség lenne lecserélni!
2022. máj. 5. 18:40
 15/15 anonim válasza:
82%
Nem tudom mi a szokás. Nálunk nincs tévé 10 éve. Előtte is egy jó 30 éves tévé volt, még a nagyszüleimtől örököltem, de teljesen felesleges volt, nem néztem, így elajándékoztam. A szolgáltatást pedig lemondtam. Bőven elég itthonra 2 laptop meg a net, ott megtalálunk mindketten (a férjemmel) mindent amit meg akarunk nézni. Sorozatok, évente 1-2 film, pár műsor. Ennyi.
2022. máj. 6. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!