Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meddig kell tölteni ezt az...

Meddig kell tölteni ezt az MP3 lejátszót?

Figyelt kérdés

Vettem kb 1 éve, futáshoz, és nem emlékszem hogy írtak volna róla a használati útmutatóban. Azt tudom volt h kb 5 órát rá volt dugva a gépre hogy töltsön, és egy piros led világít rajta mindvégig. Mikor tölt fől? Nem vált zöldre a piros led?

[link]

Ilyen mp3 lejátszó

2022. ápr. 30. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha már linkelted az oldalt, én bele is olvastam helyetted:

" A termék kiválasztásának fő szempontjai:

Jól néz ki, kicsi, könnyen zsebre rakható vagy csíptethető, de zenelejátszónak borzalmas.

Előnyök

Kis méret, olcsó, sok színben kapható.

Hátrányok

Hátrányból rengeteg van:

-- Elvileg 8-10 órát bír, nekem 1-2 volt már az elején. Ez pár hónap alatt lecsökkent 20 percre, akkor vittem vissza.

-- A hozzá kapott fülhallgató nagyon halk.

-- Folyamatos sercegő alapzaj, néha még kattogás is. (Bármilyen fülhallgatóval. )

-- Nem mutat töltöttségi szintet, nem tudod, mikor fog lemerülni, és mikor van kész a töltés.

-- Töltés közben bekapcsol és zenét játszik. (Kikapcsolt gomb állás mellett! )

-- Néha elfelejti a hangerőt, vagy hogy melyik számnál jártál.

-- Csak sima lejátszás van, semmi extra, mint véletlenszerű vagy albumismétlés.

-- Én csak hálózatról tudtam tölteni, PC-re kötve folyamatosan csak fel- és lekapcsolódott."

Mások jó véleménye a termékről.

Előnyök

EGyszerűen kezelhető, jó ár.

Hátrányok

Jelezhetné a töltöttségi szintet."

Ne ezt vedd meg, inkább spórolj jobbra

Előnyök

-

Hátrányok

a memóriakártyát nehéz volt beletenni, mert elsőre mellécsúszott, a gondos tervezőmunkának köszönhetően, alig lehetett kiszedni a testből

2. nap! !! !! !! !! !! !! !! kiesett a gombja

1 hónap után új fülest kellett venni

a töltésről és a töltöttségről semmi visszajelzés nincs

fél év használat után végleg tönkrement"

Stb, stb...

2022. ápr. 30. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát én használgattam de eddig még semmi ilyet nem tapasztaltam, egyedül csak azt hiányolom amint a kérdésben írtam. Most is simán hallgattam róla zenét kb 40 percig és semmi nem volt
2022. ápr. 30. 18:32
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Akkor neked tökfelesleges válaszolni bármit is.
2022. ápr. 30. 19:23
 4/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezek a lejátszók (nekem is van ilyen) nem mutatják a töltés végét, 2 max. 3 óra múlva nyugodtan leszedheted a kábelt. Nekem égnek áll a hajam ilyen dolgoktól, mert még a töltést sem jelzi, nem tudod, hogy egyáltalán töltődik-e az akksi, sem azt, hogy mikor van max-on, nem egy bonyolult elektronika lenne és nagyon hasznos. Alapzaja az enyémnek nincs, hangerő nem túl jó, hangzás borzalmas, de tudom nem ez volt a kérdés.
2022. ápr. 30. 19:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, de azért köszi h leírtad a tapasztalatod! Nekem azt jelzi mikor töltőn van, pirosan világít a led benne.
2022. ápr. 30. 20:02
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Általában azt jelzi, hogy rá van dugva a töltőkábel, áram alatt van, de annak semmilyen jelentősége sincs, az akksi még nem biztos, hogy töltődik. Szerintem 2-3 óra max és utána leszedheted, ennyi, vagy feltöltött vagy nem.
2022. máj. 1. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!