Meddig kell tölteni ezt az MP3 lejátszót?
Vettem kb 1 éve, futáshoz, és nem emlékszem hogy írtak volna róla a használati útmutatóban. Azt tudom volt h kb 5 órát rá volt dugva a gépre hogy töltsön, és egy piros led világít rajta mindvégig. Mikor tölt fől? Nem vált zöldre a piros led?
Ilyen mp3 lejátszó
Ha már linkelted az oldalt, én bele is olvastam helyetted:
" A termék kiválasztásának fő szempontjai:
Jól néz ki, kicsi, könnyen zsebre rakható vagy csíptethető, de zenelejátszónak borzalmas.
Előnyök
Kis méret, olcsó, sok színben kapható.
Hátrányok
Hátrányból rengeteg van:
-- Elvileg 8-10 órát bír, nekem 1-2 volt már az elején. Ez pár hónap alatt lecsökkent 20 percre, akkor vittem vissza.
-- A hozzá kapott fülhallgató nagyon halk.
-- Folyamatos sercegő alapzaj, néha még kattogás is. (Bármilyen fülhallgatóval. )
-- Nem mutat töltöttségi szintet, nem tudod, mikor fog lemerülni, és mikor van kész a töltés.
-- Töltés közben bekapcsol és zenét játszik. (Kikapcsolt gomb állás mellett! )
-- Néha elfelejti a hangerőt, vagy hogy melyik számnál jártál.
-- Csak sima lejátszás van, semmi extra, mint véletlenszerű vagy albumismétlés.
-- Én csak hálózatról tudtam tölteni, PC-re kötve folyamatosan csak fel- és lekapcsolódott."
Mások jó véleménye a termékről.
Előnyök
EGyszerűen kezelhető, jó ár.
Hátrányok
Jelezhetné a töltöttségi szintet."
Ne ezt vedd meg, inkább spórolj jobbra
Előnyök
-
Hátrányok
a memóriakártyát nehéz volt beletenni, mert elsőre mellécsúszott, a gondos tervezőmunkának köszönhetően, alig lehetett kiszedni a testből
2. nap! !! !! !! !! !! !! !! kiesett a gombja
1 hónap után új fülest kellett venni
a töltésről és a töltöttségről semmi visszajelzés nincs
fél év használat után végleg tönkrement"
Stb, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!