Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Arkban (survival evolved) ...

Az Arkban (survival evolved) Hogyan lehet az hogy ha meghalok és csinálok egy "new Survivor„t de van egy pár dinóm és nem tudok csinálni vele semmit?

Figyelt kérdés
Az lenne a kédés hogy amikor ujra beléptem akkor egy teljesen új karakterel azt írja ki hogy az a másik karakteré és nem tudok vele semit se csinálni (pl ride stb) és. Hogyan lehet át állitani?

2022. ápr. 28. 07:32
 1/5 anonim ***** válasza:
60%
Sehogy, nem uj karaktert kell csinálni, hanem respawnolni, különben az összes lényed megy a kukába, épületed, minden.
2022. ápr. 28. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem arra kell menni, hogy "új karater készítése" hanem "újraéledés véletlenszerű helyen"
2022. ápr. 28. 09:23
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, nekünk 1000óra után baszták szét a bázisunkat, néhány óra az semmi :D
2022. ápr. 28. 09:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem azért kesztem ujra mert véletlanül nem respawn oltam hanem mert elfogyott az engramm pontom és 105 szintü voltam
2022. ápr. 28. 14:06
 5/5 anonim válasza:
100%

Mindwipe tonic. Használd.

Vagy olyan szerver volt, ahol le volt korlátozva a használatok száma? Ha igen, akkor bocsi.

2022. ápr. 28. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!