Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért kattog az e-cigi bekapcs...

Miért kattog az e-cigi bekapcsolt állapotban?

Figyelt kérdés

Van egy E-leaf TC60W os ezer éves készülék. Most vettem észre ha a fülemhez rakom akkor kattog egyet (nagyjából másodpercenként). Egy ugyan ilyen kérdést és választ találtam már. De felmerül bennem a kérdés. Ha ez a normális akkor Smoke típusú miért nem kattog? Édesapám Eleaf Rim-C miért nem kattog? Kollegám Geek márkájú e-cigije miért nem kattog? Ill az elmúlt 5-6 évben miért nem hallottam, hogy kattogott volna? Nem nagyon szeretnék felrobbanni, hisz tudjuk rengeteg rémtörténet van ezzel kapcsolatban (tudom telefonnal is van hasonló). Már rendeltem egy új készüléket, ettöl függetlenül érdekel, hogy miért van?

Ma voltam boltban ahol azt mondák fesz szabályzó kattog és jó. Másik kérdésben szintén ezt a választ adták 2018 ban. Mi az igazság?

2022. ápr. 27. 18:03
A kérdező szavazást indított:
VESZÉLYES cseréljem le
Valóban a fesz szabályzó kattog.
4 szavazat
 1/2 anonim válasza:
Fel fog robbanó,mind meghalunk!
2022. ápr. 27. 18:43
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem a fesz. szabályzó, hanem az ellenállásmérő kattog benne. Eddig is kattogott, csak nem figyeltél rá.

Hogy a többieké miért nem kattog?

- mert más az elektronikája

- mert az nem mér folyamatosan ellenállást (csak ha lenyomod a gombját)

- mert olyan üzemmódban van, ahol nem is kell ellenállást mérnie

2022. ápr. 27. 19:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!