Olcsó tabletet keresek, milyen márkát válasszak?

Figyelt kérdés
Navon tabletem volt eddig, meg egy Tesco-s (nem emlékszem a nevére). Eddig a Navon birta tovább a tescoshoz képest. Kb 25ezret szánnék rá.
2022. ápr. 19. 08:03
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzért inkább vennék egy akár 5 éves, de viszonylag normális tabletet. Garanciával is kaphatsz üzletben.
2022. ápr. 19. 08:24
 2/21 A kérdező kommentje:
#1 légyszi Baja környékén irj egy normális üzletet ahol kapható ennyiért normális tablet. Köszi!
2022. ápr. 19. 09:15
 3/21 anonim ***** válasza:
Olyanra gondoltam, amelyik vállal csomagküldést, de most nem találtam ilyen olcsót, elhamarkodtam, bocsánat. Én egyébként valószínűleg Alcatelt vennék újonnan. A legolcsóbbak között az a legkevésbé noname.
2022. ápr. 19. 09:58
 4/21 A kérdező kommentje:
Alcatelt a Media Markt oldalán néztem, aránylag olcsón, mit ad isten? Bajai üzletben nem kapható... :( Aránylag jó készüléknek tűnik, de nem értem miért adják 15ezerért, ha nem lehet kapni az üzletben. Ennyiért bemennék érte az üzletbe, de nem... :(
2022. ápr. 19. 10:27
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

25000-ért NEM kapsz normális tabletet.

Esetleg használtan valami régebbi szériát

2022. ápr. 19. 10:28
 6/21 A kérdező kommentje:
15 ezerért Alcatelt hirdetett a Media Markt.... Szóval VAN NORMÁLIS IS OLCSÓN, csak nem vagyok pesti, hogy minden sarkon elektronikai bolt legyen. (Ha nem tetszik a posztom, görgess tovább). Játékra nem is a legdrágább készüléket akarom megvenni, hogy 3-4 hónap múlva leesen a földre.
2022. ápr. 19. 10:51
 7/21 anonim ***** válasza:
Ha már a leesést említed, az enyém sem egy csúcs, 5 éve nyúzom majdnem minden nap, párszor le is esett (szőnyegre, nem kőre), de 1-2 érzékelőn kívül teljesen jól működik, és az akku sem olyan gyenge, mint az ilyen idős gépeknél várható. Szóval egy jó tablet nem megy tönkre olyan könnyen, és némelyikhez tokot is tudsz venni, ha a leeséstől félsz. Nem véletlenül kerül némelyik 100-200 ezerbe, és azok sem csúcsmodellek. 25 ezerért olyat kapsz, aminek némelyik jellemzője a 10-15 évvel ezelőttieket idézi. Semmi értelme fél-1 évente ilyen szutykot venni.
2022. ápr. 19. 11:13
 8/21 anonim ***** válasza:
Amúgy azt elismerem, hogy bizonyos célfelhasználásra, pl. e-könyv olvasásra, kisebb játékokra, navigációra (persze csak ha van bennük GPS) megfelelhetnek.
2022. ápr. 19. 11:16
 9/21 A kérdező kommentje:
#7 a tok nem védi meg attól, hogy összetörjön. Kb egy éves tablet tokban lecsúszott az asztalrol. Képernyö csontra széttört, nem érte meg javitani. Új 3-4 évig birta, mire a géles aksi szétment (egy ismerös elvitte a szomszéd utcai szerelőhöz, az mondta, hogy gélaksija volt)
2022. ápr. 19. 11:47
 10/21 anonim ***** válasza:
A képernyő lehet, hogy könnyebben törik, az aksi pedig gondolom a drágábbakban jobb minőségű, de te tudod. Amúgy látom, van ott egy Aldi, én ott is megnézném.
2022. ápr. 19. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!