Melyik a hangosabb jobb basszusú és minőségibb hangszóró jbl boombox vagy sencor sss4001?

Figyelt kérdés
Van egy jbl boombox hangszóróm és szeretnék egy új hangszórót vásárolni ami jobb hangerőben és basszusban is.

2022. ápr. 18. 21:35
 1/3 Help Vagyok válasza:

Hello! Sencorrol nincs,de a jbl boomboxról,és más termékeiról van tapasztalatom. A jbl hangzása kellően kristálytiszta,kifinomult,élvezetes, basszus is pont jó úgy,ahogy van,nagyon jó zenét hallgatni vele. Én személyszerint a Jbl-t ajánlom. Jbl-t veszed,nem bánod meg szerintem.

Ha teheted menj el technikai boltba,ahol vannak hangszórók, nem biztos,hogy lesz boombox,de más jbl lehet,próbáld ki,hogy szól,tetszeni fog.

2022. ápr. 19. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:
A Sencor jóval nagyobb holmi, tényleg elég szokott lenni mindenkinek így a netes tapasztalatanyagot gyorsan summázva. A JBL egy dobozhangú kis izé, ami inkább csak ahhoz képest szól nagyot. Cserébe hordozhatóbb, vízálló, és jóval kevesebb pénzt kell mindenhova magaddal cipelned, miután megveszed.
2022. ápr. 19. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én tanításhoz használok olyan paryboxot, mint a sencor. Ez egy olcsóbb darab, közepes hangerőn használható, de ha megküldöm, akkor elkezd csörögni-zörögni, iszonyú dobozhangja lesz, kellemetlen hallgatni. Mivel egy csillapítatlan, vékony műanyag héjba van beépítve az egész, ez nem is csoda.

Az otthoni JBL ezerszer szebben szól, sokkal "valódibb" a hangja, és ami szerintem a legfontosabb, hogy kevésbé fárasztja a fület hosszú távon. Hangosan is dögösen szól, még tökig kihajtva is egyben marad a hangkép.

Ha jól értem, Kérdező a JBL boomboxot felülmúló brutál hangerőt akar durva basszusokkal. Az én válaszom az, hogy valami drágább, komolyabb partybox lehet a megoldás. (Nem árt figyelembe venni, hogy igazán hangos basszushoz kell a hangszóróméret, mert a felület a döntő.) A komolyabb partyboxok ára bőven 150e fölött van.

Ha nem szempont a mozgathatóság, ennyiért én sokkal inkább vennék egy régebbi hifi erősítőt, két tökös hangfallal. 2x100W bármekkora szobába elég, szép lesz a hang, megküldve sem lesz torz, ráadásul sztereó lesz.

(Ez amúgy röhej, hogy 2022-re visszajutottunk oda, hogy monóban szól a zene, mint a nagyanyám Sokol rádióján 1971-ben.)

2022. ápr. 25. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!