Melyik a hangosabb jobb basszusú és minőségibb hangszóró jbl boombox vagy sencor sss4001?
Hello! Sencorrol nincs,de a jbl boomboxról,és más termékeiról van tapasztalatom. A jbl hangzása kellően kristálytiszta,kifinomult,élvezetes, basszus is pont jó úgy,ahogy van,nagyon jó zenét hallgatni vele. Én személyszerint a Jbl-t ajánlom. Jbl-t veszed,nem bánod meg szerintem.
Ha teheted menj el technikai boltba,ahol vannak hangszórók, nem biztos,hogy lesz boombox,de más jbl lehet,próbáld ki,hogy szól,tetszeni fog.
Én tanításhoz használok olyan paryboxot, mint a sencor. Ez egy olcsóbb darab, közepes hangerőn használható, de ha megküldöm, akkor elkezd csörögni-zörögni, iszonyú dobozhangja lesz, kellemetlen hallgatni. Mivel egy csillapítatlan, vékony műanyag héjba van beépítve az egész, ez nem is csoda.
Az otthoni JBL ezerszer szebben szól, sokkal "valódibb" a hangja, és ami szerintem a legfontosabb, hogy kevésbé fárasztja a fület hosszú távon. Hangosan is dögösen szól, még tökig kihajtva is egyben marad a hangkép.
Ha jól értem, Kérdező a JBL boomboxot felülmúló brutál hangerőt akar durva basszusokkal. Az én válaszom az, hogy valami drágább, komolyabb partybox lehet a megoldás. (Nem árt figyelembe venni, hogy igazán hangos basszushoz kell a hangszóróméret, mert a felület a döntő.) A komolyabb partyboxok ára bőven 150e fölött van.
Ha nem szempont a mozgathatóság, ennyiért én sokkal inkább vennék egy régebbi hifi erősítőt, két tökös hangfallal. 2x100W bármekkora szobába elég, szép lesz a hang, megküldve sem lesz torz, ráadásul sztereó lesz.
(Ez amúgy röhej, hogy 2022-re visszajutottunk oda, hogy monóban szól a zene, mint a nagyanyám Sokol rádióján 1971-ben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!