Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudnék egy alkalmazást...

Hogyan tudnék egy alkalmazást áthelyezni Sd kártyára?

Figyelt kérdés

Mindennel probálkoztam, googlen leirásokkal, yt videokkal. De sehol nincs nekem olyan lehetoseg, hogy áthelyezés sd kártyára.

Egy huawei media pad m5 lite 10-em van, ahhoz kaptam egy 128gigas memoriakártyát, mert elég pici a tab belső tárhelye.

De sehogy se megy. Valami tipp?

2022. ápr. 17. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"De sehogy se megy."

Ez így van rendjén.

2022. ápr. 17. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Alkalmazásokat már nem hiszem hogy rá tudsz tenni sd kártyára.

már 2011-ben blokkolták az ilyet

2022. ápr. 17. 10:35
 3/8 anonim ***** válasza:

Azért a 32GB nem olyan "pici"

Az összes adatodat (képek, videók, letöltések, stb) helyezd át a kártyára

Nézd át, hogy mik foglalnak tárhelyet (tárhelykezelő)

Ami nem kell, azt töröld.

Néhány (!) alkalmazásnál be lehet állítani, hogy az esetleges "tartozék fájlokat" hová mentse

2022. ápr. 17. 10:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Oke, de akkor nem értem miért ilyen kicsi a belső tárhelye. Csak egy játék amivel játszanék 16giga
2022. ápr. 17. 10:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem a tárhely kicsi, a játék nagy.
2022. ápr. 17. 11:03
 6/8 anonim ***** válasza:

mekkora egy új tab belső tárhelye?

lehet azt kéne cserélni!

2022. ápr. 17. 11:22
 7/8 anonim ***** válasza:

SD-kártyára csak fájlokat (képek, videók, zenék, hangok) lehet áthelyezni, alkalmazásokat és játékokat nem! Az alkalmazások funkcionális eszközök, melyeknek a használathoz összhangban kell lenniük a tablet szenzoraival, ehhez pedig a tablet csakis a saját belső tárhelyéből tudja használni őket, ezért alkalmazásoknál direkt nincs áthelyezési opció! Amióta okostelefonok és tabletek léteznek, azóta ez mindígis így volt!

Játékoknál meg valószínűleg azért nem lehet, mert ma már sajnos a legtöbb játékhoz valamilyen szinten internetkapcsolat is kell, ez az összeköttetés pedig szintén csak közvetlenül a belső tárhelyen lehetséges!

2022. ápr. 18. 18:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Az a játék egyben annyi, vagy telepítés után kéri, hogy töltsd le a teljes pakkot (játékon belül) ?

Utóbbi esetében esetleg nem lehet a játékon belül beállítani, hogy hová mentse a fájljait?

Ha esetleg megmondod, melyik az a játék, talán tudok segíteni

2022. ápr. 18. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!