Bini1 kérdése:
Le esett az airpods 3asom bal resze kb 1 metert es lecsuszott az eleje kicsit. Vissza pattintottam es ugyan ugy szol csak a nyomas erzekelo kicsit erzekenyebb lett. Lehet valami hosszabb tavu baja?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 17:54
1/3 anonim válasza:
Gazdag iPhone-os vagy, aki már 16 évesen elvesztette, az írásodból látszik
2/3 fairi1 válasza:
Kérdésre a válaszra: igen lehet. Sajnos ezek a termékek nem jól javíthatok. Könnyen lehet integritási sérülés, így nedvességállóság csökkent, vagyis izzadság szép lassan befolyhat. Lehet hetek múlva meghal, de hónapokat is túlélhet még. Tégy félre arra pénzt, ha meghal.
3/3 A kérdező kommentje:
Jo koszi 2-es remelem birja meg ma vettem es ennyire szerencsetlen voltam. Ismerossel beszeltem, o azt mondja sokszor ejtette le es meg mindig mukodik.
2022. ápr. 16. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!