Vannak itt VHS gyűjtők?
Vaterát nézted már?
Beírod a keresőbe például "Hair 1979", utána meg hogy "vhs"
Vagy csak simán hogy vhs, aztán böngészed a találatokat.
Saccra be tudok a kazettáid árazni.
szerintem nincs áruk a vhs kaziknak
már csak azért is mert sajna a vhs kazettában lévő szallag idővel tönkremegy
igy a 20-30 éves kazettákon tuti hogy nagyon tré minőségű lehet a film+ kb senkinek nincs már vhs lejátszója.
Szerintem ha sok kazettád van akkor a jofogásra ird ki hogy darabja 100 forint vagy egybben x forint(attól fűgg mennyi van)
De tuti nem fognak tolongani érte, már 10 évvel ezeleőtt se tolongtak érte
#2 Hát, nekem van két VHS magnóm is és mindkettő működik csak célszerű rendszeresen karbantartani.:)
A kazetták árai nagyon eltérőek 300Ft-tól akár 10.000-et is érhet egy igazi ritkaság pl. Star Wars első trilógia eredeti Guild kiadás olyan ritka, hogy a gyűjtőkölni tudnának érte azoknak a a kazettáknak 25-30 ezerbe megy darabja így a teljes trilógia akár érhet 90-100 ezret is de csak ha tényleg szép állapotúak a kazetták és a dobozok is. Ez már tényleg az extrém ritka kategória mindössze pár darab maradt fenn belőle az országba és gyűjtők kézről kézre adogatják. Vannak még a VICO kazetták a mik nagyon keresettek azoknak olyan 2000-4000 között megy darabja állapottól függően. Vagy vannak még a ZOOM kiadások amik szintén nagyon ritkák és régiek. Ilyenek még a Mokép kiadások is amik talán a legrégebbiek. Nekem elég sok megmaradt még a 90-es évekből és most kezdtem el utána nézni hogy mi mennyit érhet kb.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!