Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Meglehet oldani , hogy intelli...

Meglehet oldani , hogy intelligens legyen a lávalámpa?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lenne egy lávalámpám amiben egy 45W izzó van. Ezt a lámpát egy Vitrinbe szeretném tartani , a feszültség ellátás meg van oldva de ahhoz , hogy be tudjam kapcsolni a lámpát állandóan ki be kéne nyitogatni az ajtót amit inkább kerülnék. Néztem ezeket az intelligens "ledes" távirányítós izzókat. De csak 12W teljesítményű a legnagyobb. Netán lenne nagyobb ? Vagy ki mit tudna ajánlani a problémámra? Voltam helyi lámpás boltba ott nem igazán voltak segítőkészek.

2022. ápr. 12. 16:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ami most van benne az milyen izzó?
2022. ápr. 12. 17:20
 2/16 A kérdező kommentje:
Sima hagyományos , úgy tudom. E14-es foglalatú.
2022. ápr. 12. 17:25
 3/16 anonim ***** válasza:
Elég a 12W-os, fényerőben kb. ugyanott van.
2022. ápr. 12. 17:40
 4/16 anonim ***** válasza:
Ha csak annyi a feladat, hogy időben ki/bekapcsoljon, akkor a legegyszerűbb megoldás az időkapcsoló, ezerpárszáz forintért kapsz pl a Praktikerben.
2022. ápr. 12. 17:45
 5/16 anonim ***** válasza:
67%
Távirányítható(távkapcsolható) dugalj(konnektor) készlet...
2022. ápr. 12. 17:49
 6/16 A kérdező kommentje:
Az a gond , hogy a 12w nem hiszem , hogy felmelegítené a vissza a lámpába.
2022. ápr. 12. 17:50
 7/16 A kérdező kommentje:
5. Erre gondoltam én is alternatívának. Csak hátha tud valaki jobbat mondani.
2022. ápr. 12. 17:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Maradjon a bele való 45w-os izzó és egy távirányítható konnektort veszel hozzá. Kapsz hozzá egy kis távkapcsolót és akkor a szobában bárhonnan be tudod kapcsolni.
2022. ápr. 12. 17:58
 9/16 Szirty ***** válasza:

A LED nem jó. A lávalámpának kell az izzó hője ami hagyományos 45W-os izzónál pont annyi amennyi kell neki.

"Csak hátha tud valaki jobbat mondani."

Gondolom a vitrinből ki kell vezetned a lámpa vezetékét hogy a konnektorba dugjad.

Na oda tegyél egy kapcsolós elosztót vagy egy kapcsolós aljzatot ami ilyen:

[link]

Persze ha bonyolítani akarod az életed távirányítóval, WiFi-s kapcsolóval, időzítővel akkor a korábbi hozzászólásokat vedd figyelembe :)

2022. ápr. 12. 17:58
 10/16 Szirty ***** válasza:
...persze ettől a lámpa problémamegoldó képessége nem lesz nagyobb nullánál, vagyis nem lesz intelligens! :)
2022. ápr. 12. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!