Léteznek még klasszikus mp3 lejátszók?
Kicsit érdekes kérdésnek hangzik, de gyártanak még olyan mp3 lejátszókat mint régen? Tehát ez a pár gigás, pendrivenak kinéző kis lejátszók, amik csak zenefájlokat tudnak lejátszani.
Keresgélek a neten, de csak ilyen orbitálisan drágákat találok és azok tele vannak plusz funkciókkal, amire nekem nincs szükségem, így kifizetni se akarom...
A legegyszerűbbre lenne szükségem, ami megbízható és nincs túlárazva.
Tudtok ilyet?
Léteznek.
Hogy mi felel meg a céljaidnak, azt neked kell tudnod. Nekem Shanling M0 van.
[link] shanling/m0-p482445498/
Tavaly rendeltem kb. 43 ezerért (+ a tok 2500 volt). Nem olcsó, de kicsi, és elvileg 15 órát bír az akkuja, ami nekem tökéletes. A 800 Ft-os kínai gagyi jó, ha 70 percet bír, amit előtte használtam. Micro SD kártya kell bele, az még pluszköltség lehet, ha nincs otthon.
Kinek mi az igénye, de én nem vennék sima egyszerű mp3 lejátszót, mert egyrészt nincs benne kijelző, vagy ha van is a karakterek borzalmasan jelennek meg, sokszor nem is olvasható, vagy kínai, na meg örülhetsz, ha kibír 1 órát. Shanling-re sok panasz van, de amúgy nekem is tetszik kinézetre legalábbis.
Láttam pendrive alakút is, bár nem olcsó:
Én találtam egyet nemrég a fiók aljában, valami samsung. Feltöltöttem, és működik.
:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!