TV 200 ezerig, melyik márka ami szép képet ad és megbízható is?
Figyelt kérdés
200 ezer a keret, ahogy nézegettem ebben az árkategóriában már UHD smart tv-k vannak leginkább, 127-139cm körül.
Csak a márka/típus amit nem tudom melyik legyen.
2022. ápr. 11. 21:45
1/3 anonim válasza:
Samsung és LG a két piacvezető, nem véletlenül, minőségre is jók, és a képük is szép, illetve szintén jó minőségben és kiváló ár-érték arányban a Panasonic is tökéletes! A Sony már határeset, a Philips meg erősen kérdéses!
3/3 anonim válasza:
Teljesen korrekt, jó választásnak tűnik, egyedül a Samsung saját fejlesztésű Tizen operációs rendszere hagy kérdéseket, nem tudom, hogy a gyakorlatban milyen lehet a használata :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!