Kazetta tartalmát hogyan lehetne gépre másolni?
Magnókazettára gondolsz?
Kell hozzá egy magnódeck, és egy USB-s eszköz (külső hangkártyaszerűség), amin van "line in" csatlakozás. Ha ezek megvannak, akkor RCA kábellel összekötöd a decket és az USB-s eszközt, és szoftverrel rögzíted a jelet.
De létezik olyan kazettadigitalizáló céleszköz is, ami walkman méretű, és USB-vel egyből a gépre lehet dugni. Értelemszerűen, ez nem a legjobb minőség, de még így is jó lehet az eredmény.
Igen, zene kazetták.
Még eredeti Abba kazetta is van (1983-as), kezd romlani a hangjuk, meg félek nehogy egyszer bekapja őket a deck.
Btw ahhoz hogy felvegye a pc, végig le kell játszani a kazetta A és B oldalát?
"végig le kell játszani a kazetta A és B oldalát?"
Valósidóben tudod csak rögzíteni.
Már találtam neten digitalizálót.
#4 sajnos nem olcsón dolgoznak, legalábbis a környékemen.
Mert talán szükségem van rá, és nem szeretném hogy elromoljanak?
Rengeteg olyan kazetta van, ami utólag lett felvéve(max 10 eredeti van), legtöbbjükön nincs felirat, shazam nem ismeri fel őket, címüket én sem tudom(amikor azok a zenék készültek, még nem is éltem :D), így marad az, hogy lementegetem a hallgatható kazikat. Sajnos sok kazetta Maxell meg egyéb noname márkájú, amiken azért érződik az a 30-40 év, ellenben a tokban tárolt Sony-kal.
Jah és találtam tisztító kazit is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!