Miért ennyire borzalmas a hang játék közben, ha airpods prot használok?
Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrégiben vettem egy számítógépet játékra. Le is szedtem párat, és megpróbáltam az airpodsom csatlakoztatni a gépemhez. Tudok választani az airpods pro fejhallgató(stereo audio) és egy másik airpods pro beállítás között, játékon kívűl a stereo mod teljesen jól működik de ha belépek egy játékba akkor annak nincs semmi hangja így csak ha a másik módba kapcsolom az airpodsom. mikrofont is csak a másik módban tudom használni, amire ha átkapcsolom förtelmesen rossz a hang, kb olyan mintha egy telefonhíváson keresztül hallanám. Ez miért van?2022. ápr. 9. 20:11
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!