Stúdió monitor fejhallgató 50.000 ft-ig?
Valami olyan fejhallgatót keresek, amitől eldobom az agyamat. Elektromos gitárhoz illetve egy Line6 Helix multieffekthez lenne rá szükségem. Illetve mezei zenehallgatáshoz/filmezéshez.
Jelenleg egy Superlux HD661-est használok és nagyon kedvelem a hangját. Szép kiegyenlített, nincsenek túltolt basszusok, hanem tiszta és érthető mélyek, közepek és magasak.
Viszont biztos vagyok benne, hogy ettől vannak sokkal fülorgazmust kiváltóbb fülesek is.
A gamer fejhallgatókkal pl engem ki lehet kergetni a világból.
Ezek alapján mit ajánlotok? A legjobb lenne kipróbálni őket, de sajnos erre nincs lehetőségem.
Amiket eddig én megnéztem;
Audio Technica ATH-M50X [link]
Yamaha HPH-MT5W
M50X-ben ki vannak emelve a mélyek, nem rossz fejhallgató de inkább az M40X-t szokás javasolni és hozzá egy Brainwavz párnát mert elég kényelmetlen darab.
Mondjuk én személy szerint 2-t ajánlanék:
Nem sokkal több mint a keret, de végig veri a mezőnyt és az egyik legjobb zárt fejhallgató 100k alatt.
Illetve:
Ez is rendben van, de elég anyaghasználat terén hagy maga után kívánnivalót, viszont ez is jobb mint a feljebbi kettő.
Én az MT7-t javaslom személy szerint, valamikor ennyiért Viso HP50-t is ki lehetett fogni az pl. még ennél is jobb de sajna eléggé eltűnt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!