Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elmagyarázná valaki, hogyan...

Elmagyarázná valaki, hogyan kell rgh xbox-ra játékot telepíteni pendrive-ról?

Figyelt kérdés

A héten beszereztem egy konzolt, minden oké, viszont nem tudok játékot telepíteni.

Tudom, ott a net, nézzek tutorialt, néztem, követtem, meg is értettem, mi történik.

De egyszerűen nem látja sem az xex menü, sem semmilyen más menü a pendrive-ot. Valaki legyen kedves segítsen.

2022. ápr. 8. 16:10
 1/3 A kérdező kommentje:

Pendrive formázás fat32;

ISO extract, ez már problémás, mert a letöltött játék egyszerű winrar archívumként jelenik meg, ha mondjuk IMGBurn-nel készítek iso-t az nyilván nem jó.

Még ha stimmel is az iso, megvan az extract, a pendrive-ot üresnek látja a konzol, xex menüben, usb0 helyett flasht választva sem azt mutatja, amit egy-egy videóban. Nem tudom másolni, elindítani sem semmit.

2022. ápr. 8. 16:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja, és ha a konzolon formázom a pendrive-ot, akkor pc-n nem enged másolni semmit. Valami hibakódot ad
2022. ápr. 8. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. ápr. 8. 16:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!