Tv okosítót szeretnék venni hagyományos LCD tévémhez. Mi az amit vásárlás előtt feltétlen megkell,hogy nézzek? (Csatlakozás stb..). Milyet ajánlottok,nem túl horribillis áron?
Raspberry Pi
Én legalább is ezzel oldottam meg.
Raspberry Pi, jó annak, aki ezzel akar mutyizni, de a kérdező szerintem nem ilyet akar.
Én Apple TV 4K-t vettem anno a T-mobilnál újabb hűségidőt írtam alá, mert hát úgy is fogom használni a mobilt. Így volt 30000Ft körül. Ennyiért szerintem nagyon jó, 65000Ft-ot nem adtam volna érte, annyiért bekapcsolom a gépet és az lesz a médiabox. Iphoneokkal szépen működik az airplay is, én ilyesmit ajánlanék. Mindent visz akadásmentesen, legyen az 90GB-os 4K HDR mkv fájl vagy Bluray. Persze kell megfelelő app, amit letölthetsz az appstoreból. Vannak egyszerűbb, kisebb játékok is.
Android rendszerűt nem ismerek, de vannak azokból is jók, nagyon olcsót nem érdemes venni.
Csatlakozásnál HDMI kimenet legyen rajta. Formátumot minél többet támogasson, mint pl mkv, h264, h265 HEVC kódolásokat tudja, BT, Wifi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!