Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek mennyi idő mire...

Szerintetek mennyi idő mire megjön a ps5?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy ps5-öt rendelni,de kb 3-4 hónap múlva lenne meg rá a pénzem,mert sok nagy kiadásom lesz addig. A konzolvilágtól rendelném,és jelenleg azt írják hogy 2021.11.20. 14:56-ig leadott rendelésekkel kapcsolatban fognak egyeztetni a megrendelőkkel.Szerintetek ha most megrendelem,akkor számolhatok 3-4 hónappal?Nem szeretném azt hogy 3-4 hónap múlva rendelem meg,és akkor még 3-4 hónapot kelljen rá várni.

2022. ápr. 4. 22:39
 1/8 anonim ***** válasza:
igen. de miért nem hivod fel a Konzolvilágot?
2022. ápr. 4. 23:16
 2/8 anonim ***** válasza:
A PS5 hiánycikk. Ha bárhol "előrendeled" az semmit nem jelent. Ha kapnak is akkor rendelési sorrendben szolgálják ki. Mindenhol így van.
2022. ápr. 6. 09:36
 3/8 anonim ***** válasza:
De hát miért nem jó a series x? Ugyan olyan erős, és azon Forza Horizon is van.
2022. ápr. 9. 22:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Mindig playstation-om volt, mert jobban tetszenek, és a controllerje is sokkal jobban kézre áll. A forzát kicsit sajnálom mert ps-re nincs jó autós játék, de ennyi kompromisszumot tudok kötni.
2022. ápr. 9. 23:05
 5/8 anonim ***** válasza:
gt7
2022. ápr. 10. 09:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a ps5 formatervezése gagyi.
2022. ápr. 10. 12:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Fogtam már mind a 2 kontrollerjét, és egyértelműen az Xbox kontrollerje volt a jobb, kényelmesebb és a gombok elhelyezkedése is jobb.
2022. ápr. 10. 12:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Én is fogtam már mind 2 kontrollerjét,de nekem az asszimetrikus elosztás nem tetszik az xbox-nál.Nekem tetezsik a ps5 formaterve.
2022. ápr. 10. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!