XKakashix kérdése:
Elektromos roller 200k-ig?
Figyelt kérdés
Tudnátok ajánlani elektromos rollert 200ezerig, ha kicsivel drágább az sem baj, városi használatra kellene, nézegettem párat de nem igazán vagyok benne otthon. Saját tapasztalatot is szívesen meghallgatok.2022. ápr. 2. 14:23
11/13 anonim válasza:
Bocsánat, lehet én tudtam rosszul, én anno a kilót “k” 100-al váltottuk át.
Egyébként milyen a roli?
Nekem Aovo pro van egy 350w-os.
12/13 A kérdező kommentje:
hát végül nem Xaomi lett.. kicsit erősebbet vettem külföldről, úgy voltam vele, hogy akkor már helyettesítsen egy 50-es robogót, persze drágább is volt mint terveztem, de jóféle a gép, egy Laotie ES18 Lite lett a választásom, annyi hogyha bármit cserélni kell akkor azt is külföldről kell majd rendelni.. de remélem jól fogja bírni
2022. ápr. 18. 15:15
13/13 anonim válasza:
Köszi a válaszod, az enyém angliából jött, mivel már nem tagja ennek szar közösségnek, így szoftveresen fellehet húzni 31km/h-ig.
10.5Ah az akksija, úgy adták el, hogy 35 km megy egy töltéssel, de én 105 kg vagyok, így jó ha 20-25 megy velem. Van magyarországi márkaképviselete és szervíze, alkatrész miatt jó.
Én csak szórakozok vele mert tetszik, de hosszútávra motorral, vagy autóval közlekedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!