Hogyan tudom megcsinálni az air podsom ami wc-be esett?
Első tanácsom, legközelebb vegyél valami olcsóbb fülest. Nem lesz semmivel sem szarabb, mint a mostani, de sokkal olcsóbb lesz.
Második tanácsom, NE BÚSULJ :)
Harmadik tanácsom, íratkozz jobb iskolába, mint a mostani. És próbálj jobban tanulni. Ugyanis jelenleg rossz úton jársz.
1# ok boomer
Nem értem ha nem értesz valamihez miért kell minden áron hozzá szólnod.
Full komásan reggel sietve próbáltam intézni dolgom és kiesett ez van.
Egyébként meg kategóriájában egyáltalán nem túl árazott hasonló minőségbe is ennyibe mennek a Bluetooth-os fülesek ;)
Inkább csere lesz az a szerviz.
Azért működött még kicsit, mert kellett idő mire a folyadék beszivárgott és elkezdte megcsámcsogni az alkatrészeket.
Ezeket nem nagyon lehet szervizelni, annyira össze van benne nyomorítva minden, hogy normálisan, roncsolás nélkül nehéz szétszedni. Lásd: https://www.youtube.com/results?search_query=airpods+disasse..
Hivatalos szervizben nem is csinálnak ilyent, egyszerűen csak cserélik (azt az egy fülest, nem az egészet)
Nem hivatalos szevizben próbálkozhatsz, de ne áruld el hogy wc-be esett, mert ott sem fognak vele foglalkozni.
A legjobb megoldás talán ha veszel egy jobbos fülest. Bár ha használtan veszed nem tudhatod mennyire jó az akksija (az én 1. gen-em már csak 30 perc környékét bír - telefonálásra még jó), vagy veszel egy új jobbost, de az meg drága.
Vagy eladod a balos és a bölcsőt és teszel hozzá kis lóvét és veszel egy új Airpodsot.
6# "A legjobb megoldás talán ha veszel egy jobbos fülest. Bár ha használtan veszed nem tudhatod mennyire"...
... esett az előző tulaj fülese is a latrinába ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!