Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Más is használ rajtam kívül...

Más is használ rajtam kívül Crt tv-t?

Figyelt kérdés
Egy ősrégi LG. Síkképernyős, 55 centis. Inkább vettem hozzá egy átalakítót, médialejátszót, s ezen a tv-n nézem a filmeket, sorozatokat. Más is használ meg 2022-ben crt tv-t? Gáz ez?
2022. márc. 23. 06:40
 1/10 anonim ***** válasza:
Biztos van, de én lapos tv párti vagyok.
2022. márc. 23. 07:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem az, ha neked jó. Mondjuk nekem kicsi lenne az 55cm, zavarna, hogy nincs HD/4K felbontás, illetve az 50Hz-es képfrissítés is idegesítene. A különböző kütyükkel együtt többet is fogyaszt + nem egy távirányító van. De ez az én véleményem.
2022. márc. 23. 07:30
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. márc. 23. 07:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, de egy hasonló méretű LCD TV 1-2 év alatt visszahozná az árát a villanyszámlában.
2022. márc. 23. 07:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kb. te vagy az egyetlen akinek a szekrényben lévő hely miatt állt meg az idó, ahova éppen befért egy crt. Amúgy nem gáz, ha neked ez kell. Inkább az a gáz, hogy önigazolást keresel, ami azt jelenti hogy magad előtt sem tudod megindokolni. Mit vársz tőlünk, simogassuk meg a buksid? Te eldöntötted magadban hogy ezt az utat járod be és úgy is tettél.
2022. márc. 23. 07:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
4: Az aktuális ingatlanárak mellett lassan ott tartunk, hogy Budapesten luxus CRT TV-t tartani, mert a helyigény négyzetméterára magasabb, mint amennyibe egy LCD tv kerül... :)
2022. márc. 23. 11:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én szerettem a CRT tévét, amíg nem kellett megmozdítanom..:) Vitathatatlan előnye viszont, hogy akár évtizedekig is hibátlanul működik, szemben a mostani készülékekkel..
2022. márc. 23. 20:43
 8/10 Salx Narval ***** válasza:
2 éve váltam meg az öreg Philipsemtől, nagyon kedveltem. Ha nem romlott volna el még ma is használnám. 100Hz 72cm képátló, jobban szólt mint némelyik mai 5.1 hangrendszer. Hát, a fogyasztása valóban soknak mondható de csak ezért nem cseréltem volna le. Én elégedett voltam vele de azért hamar megbarátkoztam az új és nagyobb TV-val, bár ezt rá kellett kötnöm a hangrendszeremre, hogy térhangzása is legyen. Nem tartom gáznak, ha neked megfelel miért ne használhatnád.
2022. márc. 24. 01:57
 9/10 anonim ***** válasza:
ha neked megfelel miért lenne gáz?
2022. márc. 30. 00:30
 10/10 anonim ***** válasza:

"ha neked megfelel miért lenne gáz?"

Mikor kiírta a kérdést, még neki se felelt meg, mert nem tudott filmeket lejátszani rajta. Most ráköltött egy csomó pénzt.

2022. márc. 30. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!