5.1-es hangfal működtetése?
Figyelt kérdés
Vettem egy 5.1-es hangfal szettet amit telefonról szeretnék működtetni : / de a hangfal mind a 6 hangszórójának működtetéséért 3 kábelt kéne csatlakoztatni a telefonomra ami nem fog menni ezért nem tudom mit kéne tennem... Esetleg venni ilyen 3-mas átalakítót? mennyire romlana a hangzás illetve meg maradna-e a térhatása és ha nem akkor az nagy gond lenne-e?2010. szept. 13. 21:51
1/3 anonim válasza:
Telefonnal szerintem max. stereo hangzást érhetsz el, de lehet, hogy tévedek, és még azt sem. Térhatást biztos, hogy nem, akármilyen átalakítóval próbálkozol is.
Csak úgy kérdezem, hogy mit akarsz lejátszani telefonnal meg térhatással?
2/3 anonim válasza:
Szia!
Az 5.1 es hangfalaokon van AUX bemenet ahova 2 RCA kábelt kell dugni, illetve ha nincs akkor a hangfalon valahol van egy kapcsoló hogy 2.1 vagy 5.1 módban használod e a hangfalat... ha van kapcsold át és az első 2 hangszóró kábelére dugd a telefont és működik minden rendesen!
3/3 anonim válasza:
Csak térhatásod nem lesz, tehát ezt egy sima stereo hangfalpárral is elérheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!