2 hónapos tv met nem javitja a gyártó,inkább csereutalványt ad amit a vásárolt boltban lehet levásárolni. Vissza nem kérhetem az árát,h máshol vegyek másik tv-t?
Figyelt kérdés
2022. márc. 17. 08:46
1/8 anonim válasza:
Csak náluk vehetsz másikat, mivel nem adják vissza az árát, hogy gondoltad?
2/8 A kérdező kommentje:
Tudatos vásárló oldalán olvastam,csak nem tudtam értelmezni,hogy csak a 3 napig vagy igy vagy a garancia végéig.
2022. márc. 17. 09:00
3/8 A kérdező kommentje:
„Készpénzt nem adunk vissza, de üzletünkben levásárolhatja” – Amikor egy termékről kiderül, hogy hibás, a vásárlónak nem kötelező levásárolnia az árát vagy másikat választani, hanem a pénzét is visszakérheti, ha szeretné.
2022. márc. 17. 09:01
4/8 anonim válasza:
Akkor menj pereld be őket. Úgyse fogod.
5/8 anonim válasza:
1. vagyok, nem hiszem, hogy erre jogszabály kötelezné őket. Igazából még ez is gesztus a részükről, adhatnának ugyanolyat is szó nélkül. Persze megteheted, hogy egy ideig nem bontod ki, hanem megpróbálod úgy eladni.
6/8 anonim válasza:
"Amikor egy termékről kiderül, hogy hibás, a vásárlónak nem kötelező levásárolnia az árát vagy másikat választani, hanem a pénzét is visszakérheti, ha szeretné."
A te esetedben erről szó sincs.
7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez csak a 3 napig érvényes??
2022. márc. 18. 07:46
8/8 anonim válasza:
3 napos szabály sincs, az is csak gesztus olyan helyeken, ahol nem lehet előre kipróbálni a terméket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!