Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az alábbi tv-k közül melyiket...

Az alábbi tv-k közül melyiket éri megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

#tv, Sony, Tesla, LG
2022. márc. 15. 12:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Euronicsban semmilyet! Kerüld el, ha jót akarsz!

(Akárhányszor vásároltunk ott, semmi sem működött. Laptopot vettünk: úgy adták el, hogy az eredeti vinyót kicserélték benne egy használt szarra, amit úgy raktak bele, hogy a csavarokat vissza sem csavarozták, más elektronikai kütyü be sem kapcsolódott, stb. Hulladék cég.)

2022. márc. 15. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindegyik HDReady.

Bár szerintem TV -t nézni elég, de én FullHD -t javasolnék.

Igen sajna az ismertebb jobb TV -k 90k+ felett kezdődnek ha Full HD -t nézük. Philips nek van még 70k környékén FullHD.

Nekem is az egyik TV -m HDready és nem tervezem a cseréjét pedig 10+ éves. Teljesen jó.

Teslát nem ismerem de LG vagy Sony val nem lősz mellé.

TV -t ismert TV gyártótól.

2022. márc. 15. 13:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Talán a második. Jó a kontraszt, de gyengébb a fény. Harmadiknál nem közlik ezeket,ami ALAPBÓL GÁZ
2022. márc. 15. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:

A fentiek közül talán a Sony, de egy másik oldalról rendelve.

De miért pont ezek a TV-k? Sokkal jobb választások is vannak.

[link]

2022. ápr. 9. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!